Ο μυστικός πόλεμος του πετρελαίου έχει αρχίσει..

 Ο Gordon Duff είναι πρώην Πεζοναύτης,  βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, και έχει εργαστεί για τους βετεράνους του στρατού των ΗΠΑ και θέματα Αιχμαλώτων Πολέμου για δεκαετίες και έχει συμμετάσχει σε διαβουλεύσεις με τις κυβερνήσεις για αμφισβητούμενα θέματα ασφαλείας. Είναι ανώτερος συντάκτης και  πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του VETERANS TODAY, ειδικά για το διαδικτυακό περιοδικό «New Eastern Outlook«.

Γράφει πολύ παραστατικά για τα γεωπολιτικοοικονομικά παιχνίδια του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος και των μεγάλων τραπεζών εις βάρος των λαών (συμπεριλαμβανομένου και του αμερικανικού) και περιγράφει το μέγεθος των κερδών των μεγάλων εταιριών και των τραπεζών με την μονοήμερη μόνο εξαπάτηση του πλανήτη για επίθεση του Ιραν με πύραυλο σε αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο.

Δεν θα δείτε εύκολα τέτοια ανάλυση στα μέσα της Ευρώπης. Οι βετεράνοι έχουν ένα πλεονέκτημα. Ξέρουν την φρίκη του πολέμου και αναγκάστηκαν νωρίς να διατυπώσουν τα ερωτήματα τα οποία κάθε άνθρωπος πρέπει να διατυπώνει. Είναι αναπόφευκτος ο πόλεμος;
Ποιός τον υποκινεί;
Και ποιός κερδίζει;

Περισσότερα