Χιόνι

Σε αυτό το άρθρο ο simple man to 2011 γράφει για την ανάγκη να ξεπεραστεί ο κομματικός διαχωρισμός, να ξεπεραστούν οι συναισθηματικές προσεγγίσεις και να αναδειχτούν οι αναγκοίοι εκείνοι ηγέτες που θα σώσουν την πατρίδα και θα ξεσκεπάσουν το λαό από το παχύ στρώμα του βρώμικου χιονιού.
Αυτοί που υπάρχουν, ζώντας το δράμα να βλέπουν και μπροστά και δίπλα τους, αυτοί που μπορούν να συνεγείρουν το λαό, αυτοί που μπορούν να τσακίσουν την σπονδυλική στήλη των ασπόνδυλων και των λαμογιών, αυτοί που θα προβλέψουν για τον λαό και για την πατρίδα αυτά που τους αναλογούν στην σημερινή εποχή.
Αυτοί που μπορούν να βάλουν χέρι στους διεφθαρμέρουν πολιτικάντηδες και τους διεφθαρμένους δικαστικούς  και μηντιάρχες που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η εξουσία των κυρίων τους. Αυτοί που, κάνοντας πέτρα την καρδιά τους, αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τις ευαισθησίες τους, θα βάλουν το ιδεολογικό μαχαίρι στο λαιμό των προδοτών και θα τους στείλουν στα αφεντικά τους πεσκέσι.
Δεν είμαι βέβαιος ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με ότι γράφει. Γιατί, αν ο λαός πράγματι θέλει αφεντικά, τουλάχιστον ας βρεθούν αφεντικά που θα του σταθούν και δεν θα είναι τσιράκια των «μεγάλων» αφεντικών. Ας νοιάζονται μόνο για το κοπάδι τους και το βοσκοτόπι τους. Και όχι για τους τσελιγγάδες και τους  τιμαριούχους των τραπεζών.

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο…